Työpaikka
Kaikki paikkakunnat
HUOM! Rekrytointisivusto toimii Internet Explorer -selaimista vain uusimmalla versiolla (Internet Explorer 11).
en sv fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tämä sivusto ei ole enää käytettävissä työpaikkojen hakua varten. Uusimmat työpaikkailmoituksemme löydät nyt osoitteesta https://jervoisfinland.careers.talentadore.com.

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja toiminnan jatkuvuuden takaaminen.

Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon myös sen, että henkilökuntamme voi hyvin. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 60 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV).

Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.
Hakusanat
    Näytä tulosta/sivu
      Aikaa jäljellä